Sisällön tarjoaa Blogger.

Meidän Meksikon matka oli...

Turkoosia merta.Vuokra-autolla ajelua palmujen reunustamilla teillä.Eksymistä vähän pienemmillekin teille.14 auringonnousua.Vierailuja cenoteissa.Rantaloma.Tutustumista kulttuuriin ja upeisiin maya raunioihin... ...toisinaan kera kavereiden.Ajoittain lähes luksusta.Seitsemän eri uima-allasta, seitsemän eri majoitusta.Paljon meksikolaista ruokaa.Miljoona liskoa.Odottamattomia yllätyksiä.Kaikkea tätä, ja paljon muuta, oli meidän eilen päättynyt Meksikon matka.

Jatkoa seuraa pian. :)8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Sitä se olikin! :) Tosin oli meillä myös vähän vastoinkäymisiä ja matkalla tuli myös pieniä pettymyksiä. Kokonaisuus jäi silti reippaasti plussan puolelle. :)

   Poista
 2. Näyttääpä ihanalta! Mites tuo ajaminen Meksikossa? Tässä juuri Kohteena maailma -blogin Ramin postausta Playa Del Carmenista kävin lueskelemassa ja sinnekin kommentoin, että mielikuvani tuosta alueesta on aika ns. muovinen. Toisaalta kuitenkin kiinnostaisi sinne matkustaa, monestakin syystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cancunissa liikenne oli ajoittain vähän sekavampaa, mutta muuten ajaminen oli tosi iisiä noilla alueilla, joissa liikuttiin. Poliisi tosin ei välttämättä ole ainoastaan ystävä, mutta siitä lisää toisella kertaa... Playa del Carmen ON muovinen, mutta se on sitä niin rehellisesti, ettei oikein haitannut. :D Siellä oli ihan kiva käydä, mutten kestäisi olla siellä kovin montaa päivää. Onneksi tuolla riittää paikkoja, jossa käydä. Ei Meksiko nyt miksikään unelmalomakohteeksi meille jäänyt, mutta oli nuokin paikat kivä nähdä. :)

   Poista
 3. Näyttääpä ihanalta! Tässä jo lasken päiviä, koska päästään aurinkoon. Ensi vuodelle voisi hyvin suunnitella reissun jonnekin marras-joulukuun vaihteeseen. On tämä vaan niin pimeää aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin uskoa, että aamukampa on käytössä. :D Minulle marraskuu on se kamalin kuukausi ja jos vain mahdollista, niin haluan olla silloin jossain lämpimässä. Toivottavasti onnistuisi tulevinakin vuosina. :)

   Poista
 4. Kävittekö sittenkin Las Coloradasissa? Näyttää mahtavalta. Innolla odottelen teidän postauksia, sillä meillä oli varmaan tosi samanlainen loma vaikka samalla niin erilainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytiin ja kyllä kannatti. :) Minäkin odottelen sun postauksia. Hauska päästä lukemaan mitä kaikkea te teitte ja näitte!

   Poista

Kysyä saa ja kommentit on toivottuja :)