Sisällön tarjoaa Blogger.

Mitä tuli tehtyä

Kai se on uskottava? Kesä on nyt ohi. Siinä missä vielä pari viikkoa sitten instagram pullisteli #kesän alla paljaita sääriä, täyttyy se nyt #syksyn alla kellastuneista lehdistä ja kynttiläkuvista. Ajatelkaa miten tylsää olisi katsella kuvia niistä paljaista sääristä ympäri vuoden! Neljä vuodenaikaa on rikkaus, ihan jo somessakin, vaikkei se ehkä syyssateiden ja -15 asteen pakkasten aikaan siltä tunnukaan. 

Elokuu oli niin ihana, että toivotan syksyn tervetulleeksi. Olen jo ryhtynyt odottamaan ruskan kauniiksi värjäämää maisemaa. Nyt kuitenkin pieni katsaus töiden ja lähiseutumatkailun täyttämään kesääni instagram-kuvieni muodossa.


Kesällä tuli...


Uitettua koiria alkukesällä niin upean turkoosissa Firanlähteen lammessa.Odotettua mustikoita, kerättyä mustikoita ja dokumentoitua puolukoita (koska niitä en kerää).
Vietettyä unohtumaton ilta yläilmoissa.Ihasteltua kesätaivasta.Mökkeiltyä.Tutustuttua uusiin, kauniisiin maisemiin.Maattua oman pihan nurmikolla apiloita ihastellen. Risteiltyä Helsingin edustalla auringonlaskun aikaan.Palluteltua ystävän koiranpentua. Käveltyä suolla suopursujen kukkiessa.Käytyä moneen otteeseen Tuusulan upealla Sarvikalliolla.Käytyä vielä useammin Tuusulanjärven toisen puoleisella rannalla ilta-auringon aikaan.Kuljeskeltua metsissä ja kansallispuistoissa.Minun kesäni kului Suomessa, kuten yleensäkin. Ja aivan kuten edellisinäkin vuosina, vietin sen ilman ensimmäistäkään vapaapäivää, viikonloppuja lukuunottamatta. Nautin Suomen kesästä. En halua kesäisin pois Suomesta, mutta koen saavani siitä paljon irti, vaikka olisinkin töissä. Kesällä riittää virtaa tehdä töitä ja ulkoilla myöhään valoisina kesäiltoina. Loma oli toukokuussa ja loma tulee jälleen lokakuussa


Tämä blogikirjoitus on osa Instagram Travel Thursday –tempausta, jonka järjestäjinä toimivat Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Veera Bianca. Minut löydät instagramista nimimerkin @vaihdavapaalle takaa.

33 kommenttia

 1. Ihanat kuvat! Kaunis oli kulunutkin kesä, vaikka se välillä tuntuikin kolealta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei se kauneus tosiaan lämpötilaa katso. Se tuli huomattua kesä- ja heinäkuun aikana moneen otteeseen :D

   Poista
 2. Ohi on! Syksyn tuntua ilmassa ja vahvasti. Ajattele, että viime viikolla oli vielä täysi helle. Kesästä luopuminen on aina hankalaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy tosiaankin tulla tupsahti ihan hetkessä, mutta eipä se yllätyksenä tullut, kun kalenteria katsoo :D

   Poista
 3. Suomessa on kyllä kaunista kesällä! Ja kivoja muistoja olet saanut näpättyä talteen :)

  VastaaPoista
 4. Oi mitä kuvia! Kyllä kesää syksyllä aina kaiholla muistelee, mutta toisaalta on kiva siirtyä myös uuten vuodenaikaan, pimeneviin iltoihin ja antaa kaikkien ruskan värien tulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pimeneviä iltoja ei tämä pimeää pelkäävä kaipaa, mutta muuten syksy on väreineen tervetullut.

   Poista
 5. Aivan ihania kesäkuvia! Näyttää ihan loistavalta kesältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kyllä tämäkin kesä oli taas erittäin mukava.

   Poista
 6. Aaaaaah, niin ihania fiilistelyjä :)

  VastaaPoista
 7. Mainio kesä! Juuri sellainen kuin sen kuuluukin olla.

  VastaaPoista
 8. Mä tekisin ihan samoin jos asuisin Suomessa. Nauttisin kesästä ja reissaisin talvella pimeimpään aikaan. Tuttuja maisemia Tuusulanjärvellä ja tuo Firanlähden veden värihän on sama kuin täällä meidän paratiisissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos voisin, olisin koko talven pois Suomesta :D Mutta tosiaan, on meilläkin täällä oma paratiisi, vaikkei se ihan teidän paratiisille vertoja vedäkään! :)

   Poista
 9. Samoilla linjoilla, lomat enimmäkseen syksyllä ja keväällä. Kesät Suomessa ja usein osa sydäntalvestakin, paitsi jos ollaan menossa kauas, sillä Eurooppakin on aika ankeaa tammi-helmikuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulu-helmikuussa saa tosiaan lähteä reilusti Euroopan ulkopuolelle, jos lämpöä kaipaa - ja yleensä sitä kaipaa :)

   Poista
 10. Voi miten kauniita kesäkuvia! Olen myös suunnitellut kokoavani jonkinlaisen kesäkuvapostauksen nyt, kun syksy saapui ja kesä on paketissa, mutta taitaa olla aika yksipuolinen setti, kun ei juurikaan päästy liikkeelle... saa nähdä julkaisenko sitä koskaan. P.S. Niin söpönen hauvavauva ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Julkaise ihmeessä! Minustakin tuntuu, ettei tullut käytyä paljon missään kesällä, kun olimme vain töissä, mutta kuvia katsoessa, sitä on kuitenkin tullut tehtyä yhtä ja toista.
   Tuo hauvavauvakin on jo iso rontti <3

   Poista
 11. Suomen kesästä ehdin nähdä vain vilauksen. Näitä kuvia katsellessa on taas myönnettävä, että kaunistahan täälläkin on, ihan omankin kodin lähettyvillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä Suomessa kauneutta riittää, mutta olethan sinä toki nähnyt melkoisesti enemmän maailmaa kesän aikana :D

   Poista
 12. Ihana kuvakooste, on mitä muistella pakkasien paukkuessa :)

  VastaaPoista
 13. Upeita kesäkuvia! Meikäläinen on vasta nyt kesälomalla, joten täällä Färsaarten tuulten tuiverruksessa yritän toppatakissa edelleen kuvitella kesän jatkuvan.... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Toppatakki oli minullakin käytössä juhannuksena! U

   Poista
 14. Neljä vuodenaikaa on mun mielestä ihanaa! Ja siis nää sun kuvat kanssa on ihania ja superkesäisiä. :)

  VastaaPoista
 15. Toi ekan kuvaparin lampi on ollut jo pitkään retki-listalla! Ehkä ensi kesänä :) Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta ensi kesänä, kun ei se ole mikään kaukokohde :D Jos haluut, niin voin tulla matkaoppaaksi! ;)

   Poista
 16. Näiden kuvien perusteella vois tosiaan kuvitella, että mennyt kesä oli mitä mahtavin ja lämpöisin. Oli se upea, vaikkei lämpö ja aurinko läpi kesää hellinytkään. Oon samaa mieltä, että kesä on paras viettää töissä ja Suomessa. Heinäkuu toimistolla on mitä mainioin, kun saa melkein yksinään työskennellä ja illat tuntuu jatkuvan ikuisuuden ajan :)

  VastaaPoista

Kysyä saa ja kommentit on toivottuja :)