Sisällön tarjoaa Blogger.

Terveisiä Ranskasta

Tässä on ajeltu kohta viikon verran ympäri Pyreneiden vuoristoa ja tällä hetkellä olemme jo pois vuoristosta ja Ranskan kuudenneksi suurimmassa kaupungissa Toulousessa. Tarkoitus on ollut kirjoitella enemmänkin täältä reissun päältä, mutta Acer päätti toisin. Ostin nimittäin ennen matkaa uuden kannettavan, vakaana aikomuksenani postailla matkalta aktiivisesti. Sain kuitenkin 800 eurolla jonkinlaisen maanantaikappaleen kannettavaksi riesakseni. Tässä koneessa nimittäin hiiri toimii joskus ja satunnaisesti. Iphone on ollut matkalla huomattavasti hyödyllisempi kuin tämä kone ja kunhan tästä kotiin päästään, joudun testaamaan kuinka Gigantin 30 päivän palautusoikeus oikein toimii. 

Matkasta kuitenkin sen verran, että kaikki on sujunut muuten oikein mainiosti, mutta sääolosuhteet eivät oikein ole olleet meille suosiollisia. Alkumatkasta helle hemmotteli meitä, mutta sitten synkkeni ja ilma viileni. Onneksi toisinaan on aurinkokin pilkistänyt, mutta taivaalta on tullut myös räntää ja lämpömittari on näyttänyt viittä astetta. Ihan perusloma siis meille! ;) Lumihuippuisia vuoria on kuitenkin nähty paljon, olemme kiemurrelleet hitaita, mutkaisia vuoristoteitä ja nähneet murmeleita. Pyreneiden vuoristosta löytyy upeita kohteita, olemme vain hieman liian aikaisessa vaiheessa liikkeellä, koska kesäkausi ei ole vielä alkanut ja monessa paikassa on ollut vastassa lappu luukulla. Maisemat ovat kuitenkin kauniita ja lomalla on aina kivaa!

Nyt matka jatkuu kohti eräästä lautapelistä tunnettua linnakaupunkia. Arvaako joku mikä kaupunki on kyseessä?

Tiistaina onkin sitten jo aika lopettaa roadtrippailu ja siirtyä merimatkailuun. Nousen silloin maailman suurimman matkustaja-aluksen, Royal Caribbeanin Allure of the Seasin kyytiin Barcelonassa!

14 kommenttia

 1. Varmaankin Carcassonneen olette menossa? Oi siellä olisi kiva käydä, ihana peli! Hauskaa risteilyä ja terkkuja ihanaan Barcelonaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikea vastaus heti ensimmäisessä kommentissa! :D Kannattaa käydä, kun te siellä "lähettyvillä" kuitenkin usein oleskelette, oli ihan mukava ja näkemisen arvoinen paikka.

   Poista
 2. Räntää?! No maisemissa ei tosiaan ole valittamista! Upeat kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Vuorilla sää välillä yllättää :O Maisemat oli kyllä onneksi siitä huolimatta ihan hulppeita.

   Poista
 3. Onpa harmi, että on sattunut niin kurjat kelit. Maisemat paikka ja ainakin näette ne ilman suurempia turistimassoja. Onneksi lomalla on tosiaan kuitenkin aina mukavaa ja pian pääset lämmittelemään Alluren Solarium deckille :) Ihanaa matkan jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinaisen turistikauden ulkopuolella matkustamisessa on tosiaankin se hyvä puoli, ettei missään ole ryysistä ja saa kulkea rauhassa. :)

   Poista
 4. Meillä on Carcassonne -pelipäiviä mun miehen ystävien kanssa silloin tällöin! :D Komeissa maisemissa olette saaneet viilettää. Ihanaa loppureissua ja toivottavasti Gigantin takuut toimii.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maisemat oli kyllä komeat :) Nyt pitäisi tosiaan lähteä testaamaan tuota Gigantin takuuta. Jännittää!

   Poista
 5. IIk, meilläkin on lomalla aina +5 ja sataa, oli sitten kesä tai talvi, skimba- tai rantaloma... Mutta loma on silti aivan parhautta aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah :D Kiva, ettei olla ainoita, joilla on samat kelit reissuilla.

   Poista
 6. Voi harmistus noiden kelien kanssa... Noh, eipä ne täällä Wienin liepeilläkään ole olleet kovin hyviä. Mutta eikös se pääasia ole tosiaan lomafiilikseen pääsy? :) Ja pitkää pinnaa Gigantin kanssa, toivottavasti menee helposti ilman ylimääräisiä murinoita. Ja mukavaa tulevaa risteilyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lomafiilis on tosiaan se tärkein juttu ja siihen kyllä päästiin! :)

   Poista
 7. Toivottavasti Carcassoneen sattuu paremmat säät!

  VastaaPoista

Kysyä saa ja kommentit on toivottuja :)