Sisällön tarjoaa Blogger.

Siellä missä vesi on turkoosia ja koiratkin käyvät autokaistalla

Hola amigos!

Meikäläinen makoilee täällä sitkeän flunssan kourissa. Olen harrastanut mikromatkailua siirtymällä makuuhuoneesta olohuoneen sohvalle ja illemmalla toiseen suuntaan. Pää on sen verran tukkoinen, että kovin kummoisia lauseita en ole kyennyt näppäimistön välityksellä tuottamaan. Olen lähinnä keskittynyt arpomaan mistä kirjoittaisin seuraavaksi. Alaskasta on tulossa vielä pari juttua, mutta näppäinsormia kutittelee myös moni muu kohde. Parista vaihtoehdosta päädyin toiseen. Kunhan paranen sen verran, että pää ei enää huoju, on luvassa juttua tästä paikasta:

Niin siis mikä onkaan tuo paikka, jossa vesi on turkoosia ja koiratkin käyvät pikaruokapaikan autokaistalla?
Se on paikka, jossa luonto on kuivaa, karua ja siellä kasvaa kaktuksia.

Oikein arvanneelle on luvassa mainetta ja kunniaa. :)

14 kommenttia

 1. Oisko Meksiko? Voi kun hauvoilla on menossa kova snägäritappelu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne snägäritappelut tosiaan mitään ihmisten yksinoikeutta ole :D Ei ole Meksikosta nämä kuvat, mutta hyvä veikkaus!

   Poista
 2. Paranemisia!
  Ei mitään hajua, mistä paikasta voisi olla kyse - mielenkiinnolla odotan :-)

  VastaaPoista
 3. Näyttää vähän Arubalta, olisiko joku ABC-saarista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuten pelkästään näytä Arubalta, vaan kyseessä tosiaankin on Aruba. Hyvin arvattu / tiedetty!

   Poista
  2. Oltiin siellä kerran kymmenen päivää miehen synttärimatkalla, siksi näytti tutulta. :)

   Poista
 4. Voi, toivottavasti tautu taittuu pian ja paranet! Minulle tuli mieleen ensimmäisenä Mesiko, mutta pieleen taitaa mennä =D. Aurinkoa sinun viikonloppuun <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pakko tämän taudin on jossain vaiheessa hellittää :D Nämä kuvat voisivat ihan hyvin olla myös Meksikosta, joten hyvä arvaus. Oikea vastaus tuli kuitenkin tuossa ylempänä eli Arubaa on luvassa seuraavaksi :)

   Poista
 5. Hei Elina! Voi miten kiva blogi sinulla on. Hyppään mukaan seuraamaan kulkuasi maailmalla. En olisi paikkaa Arubaksi tiennyt, mutta upealta näyttää. Kutsuvalta. Pikaista paranemista. Ja aurinkoa viikonloppuusi!
  Ai niin ja esittely, minä olen Tuulia Turusta.

  VastaaPoista
 6. Keskisaarella on kuivaa, Ayo kivimuodostelmalla otimme kuvia. Kävitkö luolassa, minne täytyi ryömiä pitkä matka, mutta sisällä aukeni upea luola, minne aurinko loisti kattoreiästä! Guadirikiri, googlasin kun en muistanut. Sainkin postauksestasi idean, jospa aloittaisin, sitten kun muut ideat loppuvat, matkakertomuksia vuosien takaa.

  VastaaPoista

Kysyä saa ja kommentit on toivottuja :)