Sisällön tarjoaa Blogger.

Me ollaan häämatkalla!

Terveisiä Seattlesta! Me oltiin eilen pienissä häissä - nimittäin omissamme :) Avioliittomme alkoi lupaavasti, koska maistraatin listoilta ei löytynyt varattua aikaa. Meille kuitenkin vakuutettiin, että pääsemme tästä huolimatta naimisiin ja jo noin vartin kuluttua tästä astelimme ulos onnellisena avioparina.


 Paikalla oli vain meidän molempien vanhemmat ja Tomin sisko. Kävimme juomassa kakkukahvit ja sitten me suuntasimmekin lentokentälle. Takana on kaksi pitkää lentoa ja todiste siitä, että JFK:llä New Yorkissakin selviää koneen vaihdosta todella rivakasti. 11 minuuttia maahantulotarkastus ja tulli + 15 minuttia turvatarkastus takaisin airsidelle. Ilman express passiakin olisimme selvinneet koneen vaihdosta tunnissa, kun ei tarvinnut vaihtaa terminaalia. Harmi vain, että lentomme Seattleen olikin sitten pari tuntia myöhässä. Meillä olisi siis ollut aikaa jonotella vaikka kuinka kauan.

Mutta mihin me sitten ollaan oikeasti menossa? Täällä on nyt pe-la yö. Huomisen päivän (lauantain) vietämme Seattlessa. Viimeksi oltiin täällä syksyllä, joten ei tämä se varsinainen häämatkakohteemme ole. Sunnuntaina jatketaan bussilla Vancouveriin ja siellä hypätäänkin sitten jälleen viikoksi risteilijän kyytiin!

Me mennään Alaskan risteilylle!!!

Risteily alkaa Vancouverista ja päättyy Alaskaan Sewardiin. Siihen ei meidän matka kuitenkaan pääty, vaan jatkamme vielä viikon Alaskaan tutustumista vuokra-auton avulla. Luvassa on siis paaaljon juttua Alaskasta. Varautukaa kuviin lumihuippuisista vuorista, vuonoista, jäätiköistä, kotkista ja toivon mukaan myös karhuista ja hirvistä sekä muista eläimistä.

Alaska täältä tullaan!

18 kommenttia

 1. Alaska ♥

  Kuten sulle jo kerroin oon menny Alaskassa naimisiin, joten ei ollenkaan huono vaihtoehto avioliiton alottamiselle... ;) Onnea!

  VastaaPoista
 2. Oi että, paljon onnea!!! Ja hauskaa häämatkaa, ihanan eksoottinen kohde teillä, mielenkiinnolla jään odottelemaan juttuja :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaapa hienolta reissulta! Onnittelut :)

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea! Ja mikä häämatkakohde! Odotan innolla listauksia Alaskasta. Tämä on ehdottomasti omallakin "täytyy käydä" -listalla.

  VastaaPoista
 5. Onnea! Alaska kuulostaa kiinnostavalta, jään odottamaan postauksia!

  VastaaPoista
 6. Oih, onnea hurjasti ja ihanaa reissua! <3

  VastaaPoista
 7. Suurensuuret onnittelut myös täältä ja mieletöntä häämatkaa takuuvarmasti upeisiin maisemiin! :)

  VastaaPoista
 8. Vau, onnea! ja mielenkiinnolla odotan reissupostausta :)

  VastaaPoista
 9. Hui, ihan mahtavaa! Paljon onnea ja ihanaa reissua!

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille onnitteluista! Täällä (Seattlessa) ollaan väsyineinä, mutta onnellisina. Mahtava kuulla, että Alaskan jutut kiinnostaa, niitä nimittäin on luvassa varmasti paljon :D

  VastaaPoista
 11. Paljon paljon onnea ja mukavaa matkaa! :)

  VastaaPoista
 12. Ihania ootte, kuten aina <3 pus ja hauskaa matkaa!

  VastaaPoista
 13. Onnea onnea!! Ja ihanaa reissua :)

  VastaaPoista
 14. Paljon onnea ja rakkautta! Oon kovasti tykänny lukea blogia ja mielenkiinnolla odotan Alaskan-kertomuksia. Hyvää häämatkaa!

  VastaaPoista
 15. Oi mitä uutisia täällä olikaan! Onnea! <3 Vaikuttaisi olleen ihana häämatka, jään innolla odottelemaan lisää kuvia Alaskasta!

  VastaaPoista

Kysyä saa ja kommentit on toivottuja :)