Sisällön tarjoaa Blogger.

Koiralottoa ja haaste muille koiran omistajille

Karibian risteilypäivitysten lomassa kerron teille vähän muitakin meidän touhuja. Nyt kun Eurojackpotissa on ennätyspotti 56 miljoonaa euroa jaossa, herättää se pienimuotoista haaveilua. Tomi pohti kuinka saisimme koirat valitsemaan lottonumerot. Siitä se ajatus sitten lähti...
Meillä oli valmiina tuollaisia puukiekkoja, joista askartelimme viimekesänä yhden taulun ja tarkoitus oli / on tehdä niitä tauluja lisääkin. Nyt nämä puukiekot saivat kuitenkin toimittaa lottonumeroiden virkaa. Ei muuta kuin koira odottamaan ja sitten vaan pyysin "tuo" -käskyllä tuomaan jonkin palikan. Aida pääsi ensin valitsemaan oman lottorivinsä.


Viisi numeroa ja sitten koiran vaihto. Yumi oli heti hommassa messissä, mutta sillä on vauhtia aina noin tuhat kertaa liikaa ja nytkin palikat vaan lenteli ympäriinsä, kun niitä piti samalla potkia sinne sun tänne.Kiltisti se kuitenkin toi sitten valitsemansa palikat.


Lopuksi otettiin lisänumerokierrokset. Niissähän on vain kahdeksan numeroa.


Valmiina!


Pitihän meidän tietenkin itsekin valita omat numerot. Se tehtiin lopuksi niin, että kipattiin kiekot nurin ja sekoitettiin. Yumi toimi virallisena valvojana.


Tälläistä meidän perjantai-iltaan. Saatiinpahan vihdoin palveluskoirat tekemään vähän palveluksiakin! Lupasimme, että ne saavat kyllä sitten muutaman luun palkkioksi 56 miljoonasta eurosta ;) Me jäämme odottelemaan arvonnantuloksia.

Aida ja Yumi haastaa muutkin nelijalkaiset perheenjäsenet osallistumaan lottoarvontoihin. Niillä koirariveillä voitetuilla rahoilla voi sitten tukea vaikkapa eläinten olojen parantamista.

Onnea kaikille neli- ja kaksijalkaisille viikonlopun arvontoihin!

1 kommentti

Kysyä saa ja kommentit on toivottuja :)