Sisällön tarjoaa Blogger.

Matkaan lähtöön aikaa 12h!

Kiirettä pukkaa! Matkustaminen on ihanaa, mutta pakkaaminen ei. Aamulla aikaisin pitää lähteä kentälle, mutta edelleen matkalaukun vieressä on vain epämääräinen kasa tavaraa, jotka pitäisi setviä (= karsia puolet pois). Pakkaamista vaikeuttaa se, että lämpötilat tulevat kolmen viikon aikana vaihtelemaan +5-30 asteen välillä ja Perun vuoristossa on todennäköisesti sateista.

Matkaan lähtöön ollaan varauduttu oikeastaan vain päivittämällä ESTAt ja tänään kävin vaihtamassa dollareita. Koirat jää kotihoitoon ja talo on koko ajan asuttu, joten sen suhteen ei tarvitse murehtia. Ai niin ja käytiinhän me viikonloppuna ostamassa mun kameraan uusi pannukakkuobjektiivi eli sellainen, jossa ei ole zoomia lainkaan. Nyt pitäisi kuulema tulla syvyyttä kuviin :D Tässä pari räpsyä uudella objektiivilla.


Huomenna lähdetään siis kolmeksi viikoksi maailmalle. Kohteina Peru, Miami ja Karibian risteily. Lisää tietoja matkasta löytyy aiemmasta postauksesta.

Yritän bloggailla matkalta, mutta ainakin Perun hotelleissa oli vähän huonosti ilmaisia nettiyhteyksiä tarjolla. En siis lupaa mitään, mutta yritän parhaani. Viimeistään Suomesta päivittelen kyllä matkakuulumisia ja paljon kuvia! Nyt pitää lähteä hoitamaan ne miljoona asiaa!

Ei kommentteja

Kysyä saa ja kommentit on toivottuja :)