Sisällön tarjoaa Blogger.

Miehen logiikkaa ja vähän muutakin

 Tomi teki tänään ekaa kertaa munavoita. Sain vastailla hyvin tarkkoihin kysymyksiin, kuten kuinka kauan munia keitetään, mitä mä nyt teen näille ja paljon voita laitetaan. Ehdoton suosikkini kuitenkin oli, kun rakas mieheni ryhtyi haarukalla muussaamaan munavoita ja kysyi, eikö aineksia voisi laittaa tehosekoittimeen? Niin tosiaan miksei... No kun niistä tulee sosetta!!! Tomi siihen, että "jos ihan vähän vaan"... Vain mies voi kysyä näitä kysymyksiä.  

Tässä on ollut nyt poikkeuksellisesti monta iltaa putkeen melkoista tukka putkella paikasta toiseen juoksua. Päätin ryhtyä hyväntekijäksi ja auttaa Bosnian kodittomia koiria (sekä kissoja ja ihmisiä). Bongasin lemmikkipalstoilta keräysketjun, jossa kerrottiin ensimmäisestä Suomesta Bosniaan lähdössä olevasta avustuskeräyksestä. Naapuri toi meille ison kasan pantoja, ruokaa ja muuta tarviketta. Minä keräilin kotoa vanhoja koiratarvikkeita ja kasan naruleluja. Tomi ajoi töiden puolesta Jyväskylään ja otti sieltä vielä kyytiin kassillisen lahjoitustavaraa. Nämä me sitten kärrättiin keskiviikkona keräyksen organisoijalle. Ei voi kuin hattua nostaa hienolle työlle. Ihmisten auttamishalukin on suuri, koska tavaraa oli kertynyt jo niin paljon, ettei kaikki ehkä mahdu Bosniaan ajavan auton kyytiin. Jos haluatte tutustua lisää Bosnian eläinten auttamiseen tai osallistua lahjoittamiseen, voi aiheesta lukea lisää Help For Furriesin facebook-sivuilta.   

Eilen käytiin viemässä Tomin auto Espooseen huoltoon ja piipahdettiin samalla uudessa Nihtisillan  kierrätyskeskuksessa. Matinkylän toimipiste lopetetaan ja tuo Nihtisillan piste on nyt Suomen suurin kierrätyskeskus. Olihan se halli iso, mutta odotin kyllä vielä suurempaa tilaa. Minua kiinnostaa kierrätyskeskuksissa lähinnä kirjat (nytkin löytyi pari koirakirjaa ja yksi romaani) ja tarkistan aina myös huonekalut kaiken varalta. Koskaan ei ole kyllä vielä mitään mieleistä huonekalua vastaan tullut. Ennen kuin eilen. Tämä kuva (otettu tabletilla, kun ei kameraakaan mukana ollut) ei tee tuolille oikeutta, mutta se oli i-h-a-n-a.
Kyseinen tuoli on Plan B:n tuunaama eli uusioverhoiltu. Aivan ilmeinen Desigual tuoli, jos sellaisia olisi olemassa :D Hintaa oli kuitenkin 300 euroa, enkä ihan heti keksinyt mihin tuo melko kookas tuoli olisi meillä majoittunut, joten sinne jäi. Käykää joku nappaamassa se sieltä kodin väripilkuksi! 

Nyt ajattelin korkata yhden talvisiiderin ja siirtyä sohvalle katsomaan Vain Elämää. Olen jollain tapaa koukuttunut siihen tällä kaudella, vaikka viime kaudesta en katsonut jaksoakaan. Silloin tosin asiaan saatoi vaikuttaa sekin, että olimme sarjan alkaessa juuri muuttaneet, eikä meillä ollut telkka seinässä varmaan ensimmäiseen kuukauteen :)

Lopuksi vielä parit kuvat koirista, joilla oli perjantain kunniaksi herkuttelupäivä.


Ei kommentteja

Kysyä saa ja kommentit on toivottuja :)